Om oss

Huden er min store lidenskap.

Jeg heter Turid Moy Vibeto, og er utdannet apotektekniker, fotterapeut, negldesigner og hudpleier. Jeg kommer opprinnelig fra det glade sørlandet, men har bodd i Porsgrunn store deler av livet. 

Etter å ha jobbet som apotektekniker i mange år, med reising i inn-og utland der jeg holdt kurs og opplæring for andre apotektekniker, valgte jeg i 2008 å starte opp min egen hudsalong Mei og Moy. 

Kundene som kommer i den fargerike salongen blir inspirert, samtidig som de får et avslappende avbrekk i hverdagen med god hudpleie behandling. Kundene er både kvinner og menn i ulike aldersgrupper, men flest kvinner i voksen alder som er opptatt av å ta vare på seg selv. Jeg har stor glede av å hjelpe andre, og huden er min store lidenskap. 

 

Mitt mål er å veilede kunder, og hjelpe dem til å ta vare på huden med fokus på det naturlige.

Det vakreste jeg ser er «hudens sjel» med smilerynker på en glødende hud. Huden er vårt største organ, og skal følge oss gjennom hele livet. Med riktig pleie og produkter med naturlige ingredienser vil huden holde seg godt.

Lydia Dainow er et veldig bra merke, som jeg er stolt av å føre, som den eneste distributør i Norge. Produktene er fantastiske. Det er produkter som faktisk funker, enten det er arrbehandlig eller akne. I tillegg er de sårhelende, og veldig fuktighetsgivende. 

Med meg på laget har jeg en gjeng som.......
Foto av teamet ditt?

Vi gleder oss til å hjelpe deg med huden din!